Twinview_WHITE_RGB-1
Kontakt oss: 21 55 58 00 | salg@graphisoft.no

Det første steget for å oppnå klimanøytrale bygg

ALL EIENDOMSINFORMASJON PÅ ETT STED

Les mer

 

EU har et mål om å redusere klimagassutslipp i byggsektoren med 90% innen 2050, og Norge har et mål om å bli klimanøytralt. For å oppnå disse målene kreves radikale tiltak for så vel nybygg som eksisterende bygningsmasse.

Hva er Twinview?

  • Twinview er en nettbasert digital tvilling-plattform for eiendomsbransjen som kobler all data i bygget til en BIM-modell. Via et brukervennlig dashbord har brukeren en unik oversikt og kontroll over bygningen.

  • Ved å samle inn og overvåke sanntidsdata fra bygget er Twinview det første steget for å oppnå klimanøytrale bygg.

  • Med Twinview optimaliserer man energibruken og reduserer kostnadene samtidig som brukeropplevelsen og forretningsresultatene forbedres.

Mer bærekraftige bygg med digitale tvillinger

Teknologieksperter spår at digitale tvillinger vil være en sentral driver i kampen for mer bærekraftige bygg. Les mer om hvordan Twinview skal hjelpe med å oppnå nettopp dette ved bruk av ny teknologi.

Les mer

Twinview på 2 minutter

Twinview-Hero-Video-1

Hvorfor Twinview?

Fremtiden innen eiendomsdrift

Reduser bygningens klimaavtrykk

Twinview er en nettbasert Digital Tvilling-plattform for eiendomsbransjen som kobler all data i bygget til en BIM-modell.

Ved å samle inn og overvåke sanntidsdata fra bygget er Twinview det første steget for å oppnå klimanøytrale bygg.

Med Twinview optimaliserer man energibruken og reduserer kostnadene samtidig som brukeropplevelsen og forretningsresultatene forbedres.

Reduser driftskostnadene

Twinview gir deg enkelt tilgang til bygningens informasjonsdata slik at du kan ta bedre beslutninger.

Ved å bruke IoT og sensorer bruker Twinview en sofistikert kunstig intelligens (AI) som kan identifisere trender rundt reparasjoner og frekvens samt hvordan ulike rom fungerer.

Forbedre effektiviteten

I tillegg til live ytelsesdata kan eiendeler kontrolleres fra dashbordet.

Drifts- og vedlikeholds-håndbøker lagres og oppdateres i Twinview, og gir tilgang til all eiendomsinformasjon raskt, eksternt og sikkert.

 

Forbedre brukeropplevelsen

Med Twinview kan du teste endringer og nye funksjoner samtidig som du feilsøker proaktivt og før du iverksetter endringene.

Twinview bidrar til å gi din bedrift viktig informasjon og oversikt over muligheter som kan brukes til forbedringer  på et senere tidspunkt.

Kontakt oss
Twinview Moduler
Twinview_Access_Portfolio_Mockup_web

Access

Access gjør bygningen din og dens data tilgjengelig i skyen.

Twinview organiserer forholdet mellom alle data for å gi rask tilgang til informasjon fra hvilken som helst enhet, via en nettleser.

Manage

Gir deg alle funksjonene som i Access, i tillegg til flere kraftige verktøy for Facility Management. Administrer og vedlikehold bygget, samtidig som du er trygg på at lovgivningen overholdes.

Verktøy for informasjons-håndtering som erstatter den manuelle prosessen med å definere, samle inn, validere og levere informasjon om prosjektet ditt (ISO 19650). Du kan også lage sjekklister/tilsyn.

Twinview_Manage_Mockup_web
Twinview_Monitor_Mockup_web

Analytics

Analytics har alle funksjonene som i både Access og Manage, men gir også muligheten til å koble seg på byggets DNA for å visualisere, analysere og styre energibruk. 

Med data over tid, vil Twinview automatisk kunne effektivisere energibruken din.

Vil du vite mer om Twinview?

Kontakt oss:

21 55 58 00 | salg@graphisoft.no

 

Hold deg oppdatert på de siste Twinview nyhetene