ARCHICAD
SUMMERCAMP 2021
Vil du lære markedets mest moderne BIM-verktøy?

Er du student? Nå har du sjansen til å være med på et gratis 3-dagers Archicad Grunnkurs. I tillegg gir vi deg en ekstra dag der du får lære mer om visualisering med Twinmotion og andre viktige programvarer som Solibri og ArchiFrame.

Med kursbevis for fullført Archicad Grunnkurs har du et stort konkurransefortrinn når du skal søke jobb! Våre dyktige kursholdere sørger for en pedagogisk opplæring. 

Vil du lære å bruke BIM-verktøyet Archicad?
Søk før 15. mai!

Archicad Summercamp 2021-1
Følg oss på Sosiale Medier for mer informasjon om Archicad Summercamp!
NÅR? HVOR? HVA?

LÆR DEN RIKTIGE MÅTEN Å JOBBE PÅ

Ved å delta på Archicad Summercamp vil du lære de riktige måtene å arbeide på og være i stand til å bruke BIM-programmet Archicad på enkle prosjekter. Du vil lære å lage både etasjer, snitt og fasader, målsette og presentere i 3D, samt skrive/plotte ut tegninger.

På den siste dagen vil du også lære å rendere dine prosjekter, samt du vil lære mer om andre viktige programvarer. 

Her finner du en oversikt over all programvare vi tilbyr studenter.

Archicad Summercamp arrangeres online via Microsoft Teams fra uke 25 - uke 27. Det er begrenset antall plasser med 30 deltakere per kurs.

21. JUNI - 24. JUNI 2021

28. JUNI - 1. JULI 2021

5. JULI - 8. JULI 2021

BEGRENSET ANTALL PLASSER

SLIK SØKER DU

  • Trykk på den oransje knappen under for å komme til søknaden.

  • I søknaden må du skrive maks 100 ord om hvorfor akkurat du skal få en gratis plass på Archicad Summercamp.

  • Husk å registrere deg på myarchicad.com og last ned Archicad studentversjon.

  • Søknadsfristen er 15. mai 2021.

kurs 2
VERDENSLEDENDE PÅ åpenBIM

ETT VERKTØY FRA DESIGN TIL DOKUMENTASJON

Brukervennlighet og stor funksjonalitet gjør Archicad til et smart og intuitivt BIM-verktøy, fra tegning og modellering til presentasjon. Archicad dekker ditt behov fra ide og konseptfase, men er også det mest effektive verktøyet for å skape dokumentasjon fra BIM-modellen.

Archicad blir brukt av over 60% av arkitektene i Norge i dag. I tillegg er Archicad svært mye brukt av både interiørarkitekter, entreprenører, eiendomsaktører, boligprodusenter, kommuner og retail.

 

PARAM-O

LAG EGENDEFINERTE OBJEKTER MED NY TEKNOLOGI

PARAM-O er et innebygd parametrisk designverktøy for Archicad-brukere, tilgjengelige på både Windows og macOS. Med PARAM-O kan du lage egendefinerte parametriske bibliotekobjekter og bygge elementer raskt og enkelt – uten å skrive en eneste linje med GDL-koder eller skript.

 

PEDAGOGIKK AV HØY KVALITET

LÆR AV VÅRE BESTE KURSHOLDERE

Ingvill Bugge
Teknisk konsulent / Kurs
Ingvill har 20 års erfaring med kursing av våre Archicad-kunder. Hun har en gjennomtestet pedagogikk og hundrevis av fornøyde kursdeltakere.
Vegard Daae Folkedahl
BIM-tekniker / ArchiFrame
Vegard er utdannet BIM-tekniker og har jobbet med Archicad i snart 5 år. Han sitter til daglig på support teamet og har en solid Archicad-kompetanse.
GRATIS STUDENTVERSJON

ARCHICAD

Graphisoft tilbyr studenter gratis programvare. Archicad er tilpasset norsk måte å prosjektere på og inkluderer ferdige innstillinger for veggelementer, dekker, tak, vinduer, dører etc. med maler basert på Norsk Standard. Studentversjonen har ingen begrensninger i funksjonaliteten.

Archicad_24_Box_Render
GRATIS STUDENTVERSJON

TWINMOTION

Twinmotion fra Unreal Engine knyttes enkelt til Archicad og tilbyr et helt nytt nivå innen realisme for visualisering og presentasjon. Twinmotion gir deg enkelt tilgang til å lage høykvalitets rendering, panoramaer og standard eller 360° VR visninger.

5f00c5ef3863086ef8fceabb_Unreal_Engine_Black
LURER DU PÅ NOE?

FAQ

Hvem kan søke?

Alle som er tilknyttet enten en høyskole, fagskole eller universitet kan søke om å delta på Archicad Summercamp. Du må ha gyldig studentbevis og ha lastet ned Archicad studentversjon på forhånd.

Hvorfor lære Archicad?

Brukervennlighet og funksjonalitet gjør Archicad til et smart og intuitivt BIM-verktøy, fra tegning og modellering til presentasjon. Archicad brukes av over 60% av arkitektene i Norge og regnes som det mest moderne BIM-verktøyet.  I tillegg er Archicad svært mye brukt av både interiørarkitekter, entreprenører, eiendomsaktører, boligprodusenter, kommuner og retail.

Hvorfor er Archicad Summercamp gratis?

Graphisoft Norge har lenge tilbydd studenter gratis programvare. Nå ønsker vi også å tilby gratis kurs - i bytte mot en genuint ønske om å lære Archicad.

Hvorfor arrangeres Archicad Summercamp online?

Siden det er vanskelig å forutse situasjonen rundt coronaviruset arrangeres Archicad Summercamp online. Ved online arrangement kan også flere studenter delta, og alle har en lik mulighet i forhold til uansett hvor man bor i landet. 

Må jeg kunne Archicad fra før?

Archicad Summercamp er tilrettelagt for helt nye Archicad-brukere. Husk å laste ned studentversjonen fra myarchicad.com på forhånd.

På hvilket språk skjer undervisningen?

Kursingen foregår på norsk og vi bruker Archicad versjon 24 norsktilpasset utgave.

Når får jeg vite om jeg får delta?

Alle søkere vil motta svar i begynnelsen av juni. Påmelding til Archicad Summercamp er bindende. 

Hvordan forbereder jeg meg til Archicad Summercamp?

Husk å last ned Archicad 24 norsktilpasset utgave før kurset. Vi anbefaler at du bruker to skjermer og bruker noen minutter på å gjøre deg komfortabel med Microsoft Teams. Dette blir en læringsopplevelse!